Anunt selecţie traducător(28.08.2015)


- A +

          ASOCIAȚIA PENTRU SPRIJINIREA PACIENȚILOR CU TUBERCULOZĂ MULTIDROG-REZISTENTĂ (ASPTMR) intenţionează să selecteze 1 expert individual
in vederea prestării de servicii de traducere şi interpretariat din limba română în limba engleză şi din limba engleză în limba română pentru participanţii la cursurile de comunicare pentru sănătate organizate pentru cadrele medicale si a persoanelor care lucrează cu pacienţii cu tuberculoză.
           Selecția consultantului se face pentru Proiectul: „Îmbunătățirea stării de sănătate a populației din România prin creșterea controlului Tuberculozei”, finanțat prin Programul ”Inițiative în sănătatea publică”, desfășurat în România, prin Mecanismul Financiar Norvegian 2009-2014.
          Criteriile de selecţie sunt următoarele:
-Absolvirea unei facultăţi de limbi străine sau certificarea ca translator de instanţele abilitate
-Experienţă de translator de minim 2 ani
          Aplicanţii trebuie să trimită un Curriculum Vitae (CV) în formatul Europass până la termenul limită de: 11.08.2015, ora locala 17:00.
          CV-urile vor fi evaluate comparând şi verificând calificarea şi experienţa candidaţilor cu cerințele minime stabilite. Candidatul care obţine rezultatele cele mai bune va fi invitat la interviu faţă în faţă şi, în funcţie de rezultatele interviului, urmează semnarea contractului.
Durata contractului va fi de 10 luni, dar nu mai târziu de 30.04.2016.
Remunerarea este de 7.128 lei incluzând taxe, impozite.