Despre noi

Cine suntem noi? Ce ne motiveaza si care este scopul nostru?

ASPTMR?

Logo ASPTMR2

ASPTMR (Asociatia pentru Sprijinirea Pacientilor cu Tuberculoza Multidrog Rezistenta) a fost fondata in anul 2011 ca organizatie non-guvernamentala, non-profit. Principala noastra activitate este concentrata pe nevoile pacientilor cu Tuberculoza si Tuberculoza Multi-Drog Rezistenta si reprezentarea lor in fata autoritatilor. Organizatia se afla in plina dezvoltare si organizare ca sa poata raspunde nevoilor specifice ale pacientilor, momentan adresandu-ne nevoilor lor generale. Planul strategic recent dezvoltat este in curs de implementare.

Ne bucuram sa constatam ca numarul membrilor asociatiei noastre a crescut de la 12 membri in 2011 la 34 de membri in 2015. Activitatea asociatiei  se bazeaza pe munca voluntarilor  si a 4 angajati.   

Echipa

12378134_996666967073273_3876574482225494260_o

Cătălina Constantin

Președintele asociatiei - Director executiv
Psiholog clinician si psihoterapeut de orientare cognitiv-comportamentala si ericksoniana, specializata in tratamentul dependentelor.
Asigura si contribuie la managementul de proiecte,indeplinirea planului operational, dezvoltarea asociatiei in vederea apararii drepturilor pacientilor si a furnizarii de servicii pentru acestia si pentru familiile lor.
45498100_2053630221327041_66970892470583296_o

Stefan Radut

Vicepreședinte ASPTMR - Director de dezvoltare
Fost pacient cu tuberculoza multidrog rezistenta. Reprezinta asociatia in fata autoritatilor si a altor organisme nationale si internationale, coordoneaza activitatile de advocacy pentru drepturile pacientilor si eradicarea tuberculozei, contribuie la implementarea planului strategic.
Pe plan international este Vicepresedintele TB Europe Coalition, pe plan national este Vicepresedinte COPAC, Coalitia organizatiilor de pacienti cu afectiuni cronice
Giorgica Virtejanu

Giogica Virtejanu

Vicepreședinte ASPTMR
Fost pacient cu tuberculoza sensibila, boala profesionala.
In cadrul asociatiei contribuie la implementarea planului strategic, asigura activitati de suport intre egali (peer-suport) pentru pacientii cu tuberculoza, asigura implementarea unor activitati din proiectele derulate de asociatie.
Cerasela Gherghina

Cerasela Gheghina

Consilier juridic

Asigura consilierea pacientilor cu tuberculoza in ceea ce priveste drepturile legale si obligatiile acestora. Are expertiza in domeniul programelor sociale si de sanatate si este coordonatorul persoanelor care asigura consiliere si suport intre egali pacientilor aflati in tratament pentru TB.  Asigura implementarea unor activitati din proiectele implementate de organizatie.

Filofteia Minea

Filoftea Minea

Coordonator financiar

Economist si Coordonator financiar al asociatiei, asigura managementul financiar în organizație, contribuie la implementarea tuturor proiectelor organizatiei, la strategia financiara, crearea bugetelor, atragerea de fonduri, se asigura ca sunt respectate toate cerintele specific finantarilor si contribuie la scrierea de cereri de finantare.

Florentina Lica

Florentina Lica

Psiholog - Psihoterapeut de orientare cognitive-comportamentala
Specializata in tratamentul dependentei de tutun.
Asigura evaluarea pacientilor cu tuberculoza din punct de vedere al riscului de abandon therapeutic, consilierea lor psihologica, este trainer in comunicarea eficienta pentru sanatate pentru cadrele medicale. Asigura si contribuie la implementarea unor activitati din proiectele organizatiei.
Bianca Nitoi

Bianca Nitoi

Psiholog - psihoterapeut in formare de orientare cognitiv comportamentala
Asigura implementarea de activitati destinate copiilor cu tuberculoza si contribuie la implementarea altor activitati din proiectele asociatiei.
Considera ca sesiunile de terapie cu copiii au învățat-o să redescopere puterea jocului. Cele cu tinerii au readus în lumină importanța adaptării, iar când vine vorba de adulți, aceștia îi aminteasc mereu că orice pas înainte, oricât de mic, contează în procesul de dezvoltare sau vindecare. Crede cu tărie că fiecare poveste este la fel de importantă, iar acestea sunt cel mai bine spune, scrise și rescrise într-un mediu sigur, unde primează încrederea, empatia și acceptarea.”
Valori

Principalele atuuri pe care le avem in lupta cu tuberculoza sunt perseverenta, profesionalismul, transparenta, dedicarea si implicarea, integritatea.

Viziune

Promovam si sustinem dreptul la ingrijire medicala, la protectie sociala pentru toti pacientii cu tuberculoza si o educare a populatiei generale in vederea eradicarii tuberculozei.

Misiune

Facem toate eforturile ca in Romania sa avem o societate fara Tuberculoza.

Contact

Ne puteti contacta prin:

Powered by SwitHub S.R.L

Copyright © 2020 ASPTMR. Toate drepturile rezervate.